slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6

Bemutatkozás

A SZIE Gödöllői Kollégiuma a nagy múltú Szent István Egyetem területén, csodálatos erdős, parkos, zöld környezetben helyezkedik el. A kollégium 7 épületből áll, mely közel 1700 fő elhelyezését teszi lehetővé. Kollégiumunk nem csak diákoknak, hanem szállóvendégeknek is kínál elhelyezést.

A nyári szünet ideje alatt a kollégium többi diákszobája is a vendégek rendelkezésére áll. Választhatnak 2, 3 vagy 4 ágyas szobáinkból, illetve 2x2 ágyas, vagy 8x1 ágyas apartmanjaink közül. Az olcsó szállást keresőknek ajánljuk a C és G épületben levő hagyományos típusú és retro-hangulatú szobáinkat. A kényelem és ár-érték arányos szállások kedvelőit az A, B, D, E, F épületeinkben található, felújított, korszerű, fürdőszobás szobáinkkal és apartmanjainkkal várjuk. Érkezzenek egyénileg vagy csoportosan kollégiumunkban biztosan megtalálják az igényeiknek és a csoport méretének megfelelő szállást.

A kollégium központi épülete 5 rendezvényteremmel rendelkezik. Ezek kiválóan alkalmasak céges összejövetelek, tanfolyamok, esküvők, konferenciák, megbeszélések, kiállítások, fogadások, workshopok, továbbképzések megtartására.

Kollégiumunk tömegközlekedéssel és autóval könnyen megközelíthető. Az autóval érkezőket ingyenes parkoló várja. A kollégium elhelyezkedésének köszönhetően Gödöllő központja és legfőbb látnivalói kényelmesen és gyorsan elérhetők.

Szeretettel várjuk a Szent István Egyetem Gödöllői Kollégiumában.

Ha a kollégiumi hálózattal bárminemű gondod van a helpdesk@ih.szie.hu címre írj levelet.